!

Правила на Vanderpump

Правила на Vanderpump.

Bravocon 2023 идва скоро и са готови да присъстват повече от 160 Bravolebrities – включително и Ариана Мадикс и Том Сандовал – маркиране на най -голямото събиране на звезди на Браво досега.

Камео разполага с копаене на Том Сандовал

– и да, камеото му включваше споменаване на .

В първия си телевизионен филм след разпадането й с Том Сандовал по -рано тази година, Правила на Vanderpump Купуване на дъщеря ми.

Том Сандовал започна да се среща отново след раздялата му от Ариана Мадикс и месечна афера с Ракел Левис? Правила на Vanderpump Любовният живот на звездата от късно.

13 септември 2023 г

2023 Премиерни дати на Bravo

13 септември 2023 г

Том Сандовал подробности за снимките „Изолиране“ Правила на Vanderpump Сезон след скандал с Ракел Левис

Правила на Vanderpump„Том Сандовал сподели колко груб заснемане на сезон 11 беше след като бе избягван от неговите колеги заради шокиращата му афера с Рейчъл„ Ракел “Левис и разпад от Ариана Мадикс.

13 септември 2023 г

Ракел Левис блокира Том Сандовал на 29 -ия си рожден ден

!

12 септември 2023 г

Правила на Vanderpump“Том Сандовал казва, че му липсва” приятел “Ракел Левис в бележка за рожден ден

Том Сандовал отдели момент, за да пожелае на Ракел Левис, с когото имаше месечна афера, ефективно да прекрати 9-годишната си връзка с Ариана Мадикс, честит рожден ден в социалните медии.

Стаси Шрьодер ражда, приветства бебе не.

Правила на Vanderpump alum stassi schroeder и съпруг Beau Clark са посрещнали момченце. Двойката също е родители на 2-годишната дъщеря Хартфорд.

10 септември 2023 г

Правила на Vanderpump Сезон 11: Всичко, което знаем (досега)

5 септември 2023 г

Бременната Стаси Шрьодер дава представа за бебе не. 2 Име

.”

! купувачи, с предмети, избрани от Оливия Кулпо, София Ричи, Порша Уилямс и други звезди.

Lala Kent с нарушава мълчанието си, след като Рейчъл “Ракел” Левис “, след като Рейчъл” Ракел “Левис” обяви, че няма да се върне в серията Браво за сезон 11.

Лала Кент споделя изненадващо поемане на Ракел Левис Правила на Vanderpump Изход

Правила на Vanderpump„Лала Кент наруши мълчанието си, след като Ракел Левис обяви, че не се връща в серията Браво вследствие на шокиращата си афера с Том Сандовал.

Том Сандовал търси наказание за аферата на Ракел Левис в брутално специални части Ремарке

„Том Сандовал взема побой в опит да изкупва за изневяра на бившата Ариана Мадикс при първия поглед към Специални сили: Най -трудният тест в света Сезон втори.

Правила на Vanderpump

Правила на Vanderpump -

„Правилата на Vanderpump“ е риалити шоу, което дебютира на Браво през 2013 г. . Първоначалният актьорски състав включваше чакащите служители и барманите, включително Stassi Schroeder, Jax Taylor, Katie Maloney, Tom Sandoval, Kristen Doute, Scheana Shay и Tom Schwartz. Актьорският състав беше част от една и съща група приятели, така че камерите ще ги последват, че ще се качат на дати, закачат се, пият, купони и битка, както и обслужване на хора в Сур. .

. . През 2023 г. „Правилата на Вандерпомп“ придобиха национално внимание поради изневяра на Сандовал на Мадикс, неговата приятелка на девет години, с най -добрия си приятел Левис. .