!

Fallout 4: Най -добра броня за захранване – къде да намерите X -01

. Ако обаче има един тип броня, който се откроява, тя трябва да бъде костюмите за мощност. Има много различни опции, от които да избирате, но най-доброто се нарича X-01 Power Armor и това е основно най-модерният и мощен мощен броня костюм, който можете да получите в Fallout 4.

Топ 5 най -добри силови брони в Fallout 4

. Критикувано от мнозина заради липсата на ролеви елементи и променящи се световни характеристики, никой не може да спори, че самият геймплей е фантастичен. С богатство от оръжия, дрехи, броня и боклуци, лесно е да се претоварвате малко. .

Всички обичат да се разраждат през бойното поле, спортувайки някаква силова броня, без съмнение, че сте събрали вече сет или два. Поради изискванията на основното на Fusion, не можете да носите мощност броня през цялото време, така че обикновено е запазено за бой битки и дълги куестове по време на ранните етапи на вашите приключения. .

!

5.

Raider, един от най -добрите силови броня във Fallout 4

Бронята за мощност за ниско ниво и/или нови играчи. . След като свалите един от тези шефове, ще можете да вземете парчетата за силово броене, които да използвате с рамка за захранване, която вече притежавате. Въпреки че този костюм има някои доста ниски съпротивления, в ранната игра все още е изключителен.

!

Устойчивост на щети

: 250

: 1050

4.

T-45, един от най-добрите силови брони в Fallout 4

T-45 Power Armor е единственият комплект, който може да бъде оборудван с работата на Minuteman Paint, която може да увеличи вашето умение за харизма. . На покрива на Музея на свободата има катастрофиран вертибирд, който съдържа пълен комплект. .

Трябва абсолютно да потърсите тази силова броня възможно най-скоро, съпротивленията са доста захранвани в ранните етапи на играта!

Устойчивост на щети: 500

Енергийна устойчивост

Радиационно устойчивост: 1050

Общо съпротивление

. Т-51

T-51, един от най-добрите силови брони в Fallout 4

По отношение на външния вид наборът T-51 изглежда най-добре поради липсата на ръжда в сравнение с други костюми за броня. За съжаление, няма солиден, лесен начин да си вземете ръцете на този комплект. Пълните костюми са невероятно редки, така че ще трябва да се надявате да срещнете достатъчно парчета на вашите приключения.

С много налични работни места за боя, ще можете да увеличите своята пъргавина, сила, перцептон, харизма или дори енергийна съпротива с този комплект. . T-51 Power Armor може да се похвали със значително съпротивления в сравнение с тези преди него в този списък.

: 740

Енергийна устойчивост

: 1050

Общо съпротивление

.

. Като такова е невероятно лесно да се получи, като същевременно държите някои от най -добрите съпротиви, които можете да намерите. Предлагат се масивни 14 различни работни места за боя, което ви дава много свобода, когато става въпрос за персонализиране.

. Досега най-малко предизвикателният начин за придобиване на набор от Т-60 е да следваш Братството на стоманената линия или просто да убиеш член на Братството на стоманата, който се случва да носи комплект.

Устойчивост на щети: 980

: 645

: 1050

: 2675

.

За да намери дори едно парче от Power Armor X-01, играчът ще трябва да достигне ниво 28. Това е оправдано, разбира се, сякаш стартирате играта с пълен сет, останалата част от Quest-Line ще се играе в супер лесен режим. .

Можете обаче да отидете на 35 съда и след като стигнете до върха, буквално ще намерите пълен комплект, който ви чака. Това е, ако така или иначе можете да преодолеете бота и assaultron!

: 1220

Енергийна устойчивост: 790

! !

. Ако обаче има един тип броня, който се откроява, тя трябва да бъде костюмите за мощност. .

. .

Това ръководство ще ви помогне да намерите пълен костюм от X-01 Power Armor със сравнително малко усилия.

Тази рядка броня може да бъде намерена на няколко места в Fallout 4 Universe. . .

. Преди да прочетете по -нататък, уверете се, че сте поне на ниво 28 или по -високо, преди да започнете „Ловът“. Ще имате много повече шансове да намерите костюма, ако отговаряте на тези критерии. Възможно е да го намерите дори когато сте на по -ниско ниво, но шансовете са много тънки.

. .

Имайте предвид обаче, че веднага щом влезете в сградата, във фоайето ще има робот, който ще бъде повече от щастлив да ви убие. Ето защо трябва да го свалите, преди това да се случи. Когато приключите, вземете асансьора и отидете чак до върха. За пореден път ще трябва да се борите срещу двама врагове там – бот на Sentry и Assaultron. .

. За да направите това, опитайте се да намерите голям червен бутон вътре в камерите, където двата робота останаха, преди да дойдете. .

Други места за намиране на броня X-01 в Fallout 4

Освен мястото, споменато по -горе, има още няколко места, където ще можете да намерите тази рядка броня. . .

. Въпреки това е малко трудно всъщност да се хванете доспехите там, защото се пази в безопасност вътре в оръжейната част.
Когато стигнете до там, потърсете червена метална врата, но внимавайте, защото ще има няколко призрака, с които трябва да се биете, след като я отворите. Ако успеете да оцелеете, ще намерите друга врата, която изглежда има специален тип заключващ механизъм. . Като алтернатива можете също да донесете Ник Валентиен със себе си и той ще бъде повече от щастлив да отвори вратата за вас, в случай че способностите ви нямат необходимото ниво. .

Заключение

. Ето защо е много мъдра идея да получите възможно най -високо ниво, преди да продължите да търсите този костюм. . Трябва обаче да го имате предвид, че вероятно ще губите много време, което бихте могли да инвестирате в нещо друго.