Джейсън Судеикис потвърждава историята на „Тед Ласо“, за да завърши със сезон 3 – Краен срок, Тед Ласо “Финал на сезон 3: Краят на разочароващо лош сезон – Rolling Stone

Финал на Сезон 3 на Тед Ласо: Краят на разочароващо лош сезон

Третият сезон се отвори с Тед, чувствайки се на тъжен, че синът му Хенри се връща в Америка и питаше треньора на Хънт, ако все още има причина те да са в Англия. . Имаше епизод, в който плацебо ефектът от неефективно психеделично лекарство, вдъхновено от Тед, за да сънува това, което той смяташе, че ще бъде нов стил, за да играе екипът. . (Финалът демонстрира друг начин, по който той се е развил на този фронт, тъй като най -накрая разпозна как работи правилото за офсайд..

Джейсън Судеикис казва, че „Тед Ласо“ сезон 3 „е краят на тази история, която искахме да разкажем“, адресира потенциалните спинофони

Тед Ласо

Тед Ласо .

„Искам да кажа, че винаги има камео, нали?. . Фактът, че хората ще искат повече и са любопитни отвъд повече от това, което дори не знаят – това е сезон 3 – това е ласкателно. . .Но докато не дойде това време, ще оценя любопитството отвъд това, което сме измислили досега.”

Трейлърът „Тед Ласо“: Ще получи ли екип Тед да получи това, от което се нуждае в сезон 3?

„Бавни коне“ комплекти сезон 3 Премиерна дата и капки Първи погледни снимки

. (Гласуваме за Светът според Кийли Джоунс. С Бил Лорънс, Брендън Хънт и Джо Кели изглеждат отворени за идеята.

„Да, мисля, че сме поставили масата за всякакви хора… да стигнем до гледане на по -нататъшното разказване на тези истории“, каза той. „Отново не мога да не взема въпроса като ласкателство за това, което всички ние, които работехме в шоуто, се опитаха да направим. Наистина е хора дори да го смятате, защото никога не знаете какво ще се случи, когато правите нещата. .”

„Тед Ласо“ Финал на сезон 3: Краят на разочароващо лош сезон

Късно в това, което със сигурност изглежда е последният епизод на Тед Ласо, Репортерът Трент Крим гласи бележка, която Тед го е написал относно книгата на Трент за сезона му с AFC Richmond, който Трент е озаглавен Пътят на Ласо. „Едно малко предложение“, пише Тед. „Бих променил заглавието. Не става въпрос за мен. Никога не е било.”

Нагласите действат като нещо напълно вярно на Тед и философията, която той е възложил през трите сезона на комедията. И тя функционира като нещо като мета-коментар за жизнеспособността на поредицата, потенциално продължаваща без заглавния му герой. Никой не участва в поредицата – не Джейсън Судеикис, не Apple, а не студиото – не е казал едно за това дали това е предназначено да бъде краят на третия сезон, края на поредицата или края на цялото Разширена кинематографична вселена. Но сезонът завършва с Тед обратно в Канзас, щастлив, че е около сина си Хенри и да бъде част от живота на бившата съпруга Мишел по някакъв начин. .) Независимо дали Apple се опитва да изтегли Семейство Хоган/ /Контерите/ / .

Но има трети начин да разгледате тази бележка, дори и да не е, че писателите на епизода, Sudeikis, Brendan Hunt и Joe Kelly (които заедно с Бил Лорънс адаптираха героя от поредица от спортни промоции на NBC през 2010 г.) може да е възнамерявал. – Тед неволно признава колко без значение е станал Тед Ласо себе си.

Третият сезон се отвори с Тед, чувствайки се на тъжен, че синът му Хенри се връща в Америка и питаше треньора на Хънт, ако все още има причина те да са в Англия. И това беше почти всичко това, което тази година трябваше да каже за Тед. Имаше епизод, в който плацебо ефектът от неефективно психеделично лекарство, вдъхновено от Тед, за да сънува това, което той смяташе, че ще бъде нов стил, за да играе екипът. . .) Най-вече, обаче, Тед просто дебнеше в периферията на историите на други герои, изглеждаше тъжен и само от време на време дори предлагаше вид банален, но мил.

Избори на редактора

Специален доклад: Бъдеще на музиката 2023

200 -те най -големи певци на всички времена

Дали това Судеики се умори от персонаж, който играеше от години? Дали той взе един за отбора в опит да се заиграе един или повече спинофи, които ще дебютират, след като той напусна? Или се опитваше да канализира мустатираното си алтернативно его, показвайки, че това никога не е било за TED, като преден план за всички останали за сметка на неговата?

Сравнете това с това как шоуто се справи с Ребека и Джейми през предишните сезони. Rebecca did just awful things to Ted at the beginning of the series as part of her vendetta against ex-husband Rupert, but we also saw her ongoing struggle with the fact that Ted was the most decent person she had ever met, so when she finally неудобно, усещаше се автентично, че Тед незабавно ще й прости. . . Нейт по някакъв начин дори се присъединява към отбора и се извинява само на Тед след това!

Цялото нещо беше дестинация без пътуване, което за съжаление важи за голяма част от този сезон. . Тед каза на Ребека (*) и след това екипът за плановете му да се върне в Америка извън камерата; Докато ние получихме силно усещане за нейните чувства по темата през целия финал, първоначалният отговор на отбора – който го почита и го кредитира, че им позволи да бъдат най -добрите си себе си и да се наслаждават на футбола повече, отколкото досега – беше твърде важен да пропусна. Играчите, изпълняващи „толкова дълго, сбогом“ от Звукът на музиката В края на последната практика на Тед като техният мениджър беше хубав, но вероятно сложната им първа реакция се чувстваше като по -необходимата сцена.

(*) Финалът се отвори със сцена, която за няколко мига предполагаше, че Тед и Ребека са спали заедно, което ще бъде още едно огромно събитие, което се случва извън известието на публиката. . Цялата сцена се почувства като писателите, които тролиха много гласовия ъгъл на фенбазата, които бяха убедени, че Тед и Ребека са били предопределени да не са като близки приятели и уважавани колеги, а като романтични партньори.

Други герои се носят в и извън разказа без рима или причина. Самът на Toheeb Jimoh получи много повече през първите два сезона, когато Джимох беше гост звезда, отколкото когато най -накрая получи повишен в главния актьорски състав. Кийли се заточи до това, което по същество беше лош спиноф, вграден в основното шоу, прекарвайки много време, назначавайки нейния отвратителен и некомпетентен приятел Шанди, след което се чувстваше в запознанството си с шефа си Джак (*), след което беше срамувана от Джак, но все пак се чувстваше отчаяно Когато Джак спря да отговаря на текстовете си и т.н. . Ребека прекара голяма част от сезона, обсебвайки прогнозите на психика – включително една за нея да стане майка – след това забрави за това изцяло, само за идеята да се появи отново на финала, включително да се свърже отново с горещия пилот на холандската авиокомпания, която прекара нощ с Амстердам и може би да стане мащеха на дъщерите си. И не се обвинявайте, ако споменаването на Зава на финала беше първият път от седмици, които си помислил за герой, който доминира в ранната част на сезона, преди рязко да призраче отбора.

. (И свързано с това, ние Мишел се срещаше с бившия си терапевт – който също се удвои като терапевт на двойките на Ласос и им помогна да приемат, че бракът им свършва – д -р. Яков, докато омагьосваше схематичната етика на това..

. Имахме два сезона на стойност доказателства в този смисъл и три сезона периодично предлагаше моменти или подпланове-като Рой, който предоставя страстен и самонадеян обществен отговор на Исаак, който влиза в трибуните, за да победи хомофобски хеклер от името на затворен съотборник Колин- Това предизвика добрата версия на шоуто.

. . Последният мач срещу Уест Хем – включително последователност на полувремето, при която играчите отново сглобяват унищожения знак „Повярвай“, плюс Джейми отново, играещ безкористен футбол, тъй като отборът върна един от най -ранните дизайни на Нейт – в по -голямата си част беше страхотен (*). !), поне се чувствах като момент, в който шоуто се е изградило през годините. . Наздраве, Сам най -накрая ще играе за нигерийския национален отбор и т.н. .

(*) Един хълцане: Когато дойде време Ричмънд да вземе дузпа, Джейми предлага топката на Дани Рохас, който от своя страна го предлага на Исаак. . Вторият, от друга страна, дойде с нулева настройка от предишни епизоди. Така че, когато Исаак невероятно рита топката толкова силно, че избухва отзад на мрежата и в трибуните, той няма същия емоционален резонанс, който може да има, ако, да речем, имаше предишни сцени да говори за това как е играл Защита през целия си живот, защото е голям, но мечтаеше един ден да постигне отбелязване на гол в момент като този.

. ? Дали Рой се повишава, за да успее Тед (много за облекчението на много зрители, които се страхуват, че ще бъде Нейт) също създава спиноф или просто награда за един от най -обичаните герои на поредицата? . По -рано виждаме Мишел да се раздразни с д -р. Саркастичният коментар на Джейкъб по време на мача на шунката Ричмънд-Запад, който предполага, че тя губи интерес към новото си гадже. Но когато Тед се върне в къщата си с куфар в ръка, не е ясно дали Мишел отново е неженен, ако Тед просто се срива там, докато намери ново място за живеене, ако той и Мишел се примиряват и т.н. В друго шоу тази неяснота може да работи, но много от тази беше за пътуването на Тед към приемането, че бракът му е приключил и той трябва да продължи с живота си, като все още намира начини да бъде близо до сина си и бившия си. . .