Apex Legends има ли солов режим? Как да се опашка – Чарли Инт, можете ли да играете соло в Apex Legends? Dexerto

Можете ли да играете соло в Apex Legends

Абонирайте се за нашия бюлетин за най -новите актуализации за електронните спортове, игри и други.

Apex Legends има ли солов режим? Как да се опашка

Apex Legends Valkyrie With Triple Take

Respawn Entertainment

Apex Legends има репутация на бързото си движение, гладко пистолет и екипно-ориентиран геймплей. Някои геймъри обаче са любопитни, ако Battle Royale също има солов режим. Ето какво трябва да знаете за режима на сола в Apex Legends

Apex Legends предоставя на играчите много съдържание, за да копаят зъби, от пълно обновяване на герой в сезон 18 до обичайните буфери и нерви.

И макар че това е отборна ориентирана игра на Battle Royale, която включва много легенди с различни способности, които се допълват, някои играчи предпочитат да го правят сами сами. И тъй като други игри на Battle Royale като Warzone 2 имат самостоятелен режим, има ли и легендите на Apex? Ето отговора ви.

Статията продължава след AD
Статията продължава след AD

Има ли солов режим в Apex Legends?

За съжаление играта Понастоящем няма изключителен солов режим В плейлиста на Battle Royale. Ако обаче не се наслаждавате на редовния режим на Battle Royale, опитайте плейлиста Mixtape, който се състои от пускане на пистолет, Team Deathmatch и контрол.

Откакто събитието Iron Crown от сезон 2 на Apex Legends, който беше домакин на собствения си самостоятелен режим, играчите молиха Devs да го върнат. Оттогава обаче Devs заявиха, че играта не е направена за солов режим поради начина, по който са проектирани легендите.

Регистрирайте се в Dexerto безплатно и получете
По -малко реклами | Тъмен режим | Сделки в игри, телевизия и филми и технологии
Статията продължава след AD

Това каза, че има начин да играете мач без съотборници, което е толкова близо, колкото можете да получите.

Статията продължава след AD

Октан в Apex Legends

Играчите на Apex Legends се чудят дали могат да карат соло.

Как да се опашка в Apex Legends

Въпреки че не е истински солов режим, има чудесен начин самотните играчи да се насладят на играта чрез Соло на опашки в Дуос, Което е много по -разумно от това да го опитате в триоси.

  1. Изберете Battle Royale Duos На екрана на лобито.
  2. Над полето за режим на игра в долната лява част на менюто трябва да видите опция, наречена “Попълнете съотборници.”
  3. Просто се уверете, че тази опция е Непокосноти Преди да влезете и да съвпадате и ще влезете без съотборници.

Е, това е всичко, което трябва да знаете дали Apex Legends има самостоятелен режим и как да се опашка в играта Battle Royale.

Статията продължава след AD

За повече легенди на Apex, вижте другите ни ръководства:

Можете ли да играете соло в Apex Legends?

Предпазител в Apex Legends до логото на играта

Respawn Entertainment

Apex продължава да е силен след четири години.

Apex Legends вече е на повече от четири години и все още има много пламъци за нови режими, които да разтърсят добре утвърдената формула на Battle Royale. Един от въпросите, които най -често се задаваха дали заглавието на Respawn има режим на солос. Ето всичко, което трябва да знаете.

От стартирането на Apex играта е фокусирана предимно около триото като режим по подразбиране.

Виждали сме Солос и Дуес да паднат в играта с ограничено време, като последният се превръща в постоянно закрепване в Battle Royale. Същата постоянство обаче не е предадена на първия, въпреки играча на играч за режим, който им позволява да играят BR независимо.

Статията продължава след AD
Статията продължава след AD

Ето всичко, което трябва да знаете за игра на соло в Apex Legends.

Съдържание

  • Можете ли да играете соло в Apex Legends?
  • Опция Apex Legends „Без запълване“
  • Apex Legends Solo Mode в бъдеще?

Можете ли да играете соло в Apex Legends?

Още през октомври 2022 г. Apex Legends Mobile – който оттогава е затворен от EA и Respawn – получи режим на солос.

За съжаление, актуализацията пусна само режима в мобилната версия на Battle Royale. Накратко, ако искате да играете официален режим на сола в Apex Legends, трябва да го направите на мобилни устройства и преди 1 май 2023 г., когато играта ще излезе офлайн завинаги.

Статията продължава след AD

Solos идва в Apex Legends Mobile.

�� снимка.Twitter.com/chkszp6o16

– Apex Legends News (@Alphaintel) 3 октомври 2022 г

И така, ще стигне ли до конзолните и компютърните версии на Apex Legends? За съжаление не изглежда вероятно.

Статията продължава след AD

Още през януари 2021 г., а не за първи път, Respawn обясни, че играта им е проектирана около способностите на Legend, използвана съвместно. С други думи, екипната игра остава неразделна на върха.

Абонирайте се за нашия бюлетин за най -новите актуализации за електронните спортове, игри и други.

Те отново насочиха играчите в публикация в блога от април 2020 г., която гласи: „Когато миналата година въведохме соло като режим с ограничено време, ние видяхме, че всъщност се отрази негативно на играта, особено когато става дума за задържане на нови играчи. Също така нарочно сме проектирали легендите и техните способности да комплиментират композиция от екип и отбор, но когато се играят соло, някои легенди за легенда стават безполезни.”

Свързани:

Най -добрите безплатни игри за изтегляне и игра на PC, PS5, Xbox или Nintendo Switch

Статията продължава след AD

Опция Apex Legends „Без запълване“

В актуализацията на теорията на хаоса, която отпадна през март 2022 г., Respawn най -накрая добави опция „без запълване“ за сватовство. Както звучи, тази опция означава, че играчите могат да се включат сами, избирайки да играят без съотборници.

Статията продължава след AD

Те обаче могат да го направят само в мачове на дуо или трио. Следователно може да не е подходящо за по-малко квалифицирани играчи, които ще бъдат изтрити бързо от врагове с присъщо предимство.

Статията продължава след AD

Освен това, мачовете могат да имат само шест играчи „без пълнене“. Respawn обясни, че това е направено, за да се избегне нарушаването на „крачката на играта.”

Ще получи ли Apex Legends солов режим за PC и конзола?

В момента не знаем – но не изглежда вероятно. Въпреки добавянето си в мобилната версия на играта, изглежда няма планове да се пускат соло за постоянно в основната версия на Apex Legends.

Статията продължава след AD

Изглежда още по -малко вероятно предвид слънчевите мобилни устройства на Apex Legends, което означава, че няма да има законни начини да играете соло срещу други солови играчи. Може да се промени с напредването на върховете, така че все още няма да кажем.

Статията продължава след AD

Продължавайте да проверявате тук за всички най -нови новини и актуализации на Apex Legends Solo Mode.

Apex Legends няма да получи постоянен режим на соло, тъй като „отрицателно се отрази“

Duos Mode се връща да остане, но електронните изкуства казаха, че режимът на солос просто не работи.

(Кредит за изображение: Електронни изкуства)

Наскоро Respawn върна Дуос в Apex Legends като постоянен режим на игра, след като го стартира като временно нещо след няколко пъти през 2019 г. Режимът на солос на всеки за темпи няма да получава същото лечение, както електронните изкуства казаха днес, че просто не се вписва в основните елементи на кооперативната игра на играта.

Apex Legends обикновено се играе в отряди от три, но разработчиците установяват, че намаляването на този брой до два в режима на дуетите “има положителен ефект върху здравето на играта по отношение на времето на опашката и системите за геймплей в допълнение към засилването на TeamPlay”, мениджърът на общността EA_DAVID обяснено. Но опитът с режим Solos, който елиминира изцяло кооперативната рамка, беше много различен.

“Когато миналата година въведохме соло като режим с ограничено време, ние видяхме, че всъщност се отрази негативно на играта, особено когато става дума за задържане на нов играч”, каза EA_DAVID. „Ние също така нарочно сме проектирали легенди и техните способности да комплиментират композиция на Teamplay и Squad, но когато се играят соло, някои легенди способности стават безполезни. Това са само част от причините, поради които решихме да не включваме соло в днешната актуализация.”

Няма съмнение, че някои герои от Apex Legends, като Bloodhound или Octane, са много по -подходящи за солова игра от други. Но това не е единственото, свързано със сола, която се занимаваше с кавга, с която се справи: Както съобщава Eurogamer, играчите също се оплакват, че някои конкуренти на сола всъщност работят заедно в режим, защото приятели, които се наредиха на опашка в същото време за кръг от соло, обикновено обикновено завърши в същата игра. Това е проблем, който вероятно би могъл да бъде коригиран с промени в системата за сватовство, но това изглежда не е приоритет в момента.

Добрата новина за феновете на Apex, които не играят добре с другите, е, че EA не се отказва от идеята: Постът казва, че разработчиците „все още изследват начини да позволят самостоятелно изживяване.”Respawn също все още мисли за Crossplay.

PC Gamer Newsletter

Регистрирайте се, за да получите най -доброто съдържание на седмицата и страхотни сделки за игри, както е избрано от редакторите.

Изпращайки вашата информация, вие се съгласявате с Общите условия и Политика за поверителност и сте на възраст 16 или повече години.

Анди Чалк

Анди играе на компютри от самото начало, започвайки като младеж с текстови приключения и примитивни екшън игри на базиран на касета TRS80. Оттам той завършва в „Слава Дните на Sierra“ онлайн приключения и микропрозиви симове, управлява местен BBS, научи се как да изгражда компютри и развива дългогодишна любов към RPG, потапящи симове и стрелци. Той започна да пише новини за видеоигра през 2007 г. за ескаписта и по някакъв начин успя да избегне уволнение до 2014 г., когато се присъедини към историческите редици на PC Gamer. Той обхваща всички аспекти на индустрията, от нови съобщения за игри и бележки за кръпки до правни спорове, говеждо месо, електронни спортове и Хенри Кавил. Много на Хенри Кавил.