?

Пазители на галактическия обем. Двете сцени на 3 кредита, обяснени

. Изглежда, че детето има някои сили (те свети), но сцената се съкращава, преди да ги видим да се бият.

Колко сцени след кредити имат пазителите на Galaxy 3?

. 3 има някои допълнителни екстри за вас по време на кредитите.

  • Споделете във Facebook (се отваря в нов раздел)
  • Споделете в Twitter (се отваря в нов раздел)
  • Споделяне на LinkedIn (се отваря в нов раздел)
  • Споделете по имейл (се отваря в нов раздел)

| Брой на коментарите: 0

Пазители на Galaxy Vol. 3

Тази публикация съдържа спойлери за Пазители на галактическия обем.

Към този момент сцените след кредит са станали синоним на филмите на Marvel. . Джаксън влезе в хола на Тони Старк, за да наеме Iron Man в „Отмъстителите“, феновете се забиха понякога повече от десет минути кредити, за да получат само малко повече време с любимите си герои. Понякога се получава, например когато близнаците Maximoff се появяват в Baron Strucker’s Keep в края на Капитан Америка: Зимният войник. И понякога това е просто мравка, която свири на барабани, както в .

Докато повечето фенове на MCU с нетърпение очакват сцените след кредити, последният излет на екипажа на Star-Lord може да е тествал търпението на зрителите с пет допълнителни клипа в Пазители на галактическия обем. 2. . Пазители на галактическия обем. 3 Има само две кратки сцени след кредити.

. Но ако сте безразсъден правило като самите пазители, тогава прочетете нататък!

AD – Съдържанието продължава по -долу

Пазители 3 би била последната история за тази конфигурация на екипа. Някои взеха това, за да означава, че филмът ще види нашите настойници или да вземат тежки жертви, или да се разпуснат. !

В първата сцена след кредити ние разглеждаме първия си поглед върху новите пазители в действие. . Ракета, Гроот и Краглин се присъединяват от Адам Уорлок, невероятно мощното и невероятно наивно творение на суверен, който прекара по -голямата част от филма, биейки се срещу Пазителите. .

Но най -голямата изненада е пети член, едно от малките деца, които пазителите спасиха от високия еволюционер. Зрителите може да се объркат за присъствието на момичето, дори когато тя показва енергийни сили в последния кадър. Но ушите на читателите на комикси със сигурност се убодоха, когато Краглин я идентифицира като Фила.

Това момиче е Фила-Вел, един от първите членове на модерното пазителите на галактиката. Фила-Вел има объркваща предистория, дори и за тези, които познават комиксите. Кратката и много опростена версия е, че тя е дъщеря на Мар-Вел, оригиналният капитан Марвел (Анет Бенинг изигра Мар-Вел във филма, в „Вземете много по-различен от комиксите“). Въпреки че Phyla понякога е използвала капитана Marvel Moniker, когато не е била използвана от брат й Генис-Vell или Карол Данвърс, тя също минава от квазар и мъченик.

Докато разликите между комиксите и MCU поемат капитан Марвел, вероятно означават, че Фила няма да играе роля в , Тя със сигурност има бъдеще по -късно Пазители . В комиксите Phyla най -често си партнира с Moondragon, мощен психик и дъщеря на Drax the Destroyer. .

Втората сцена след кредити

Където първата сцена след кредити намеква за бъдещите приключения на пазителите, вторият показва бъдещи не-приключения. Историята на Питър Куил във филма завършва с завръщането си на Земята, където той се събира отново с дядо си за първи път, откакто е отвлечен от Йонду и гайтагерите. Гън насочва събирането да подчертае емоционалните залози на членовете на семейството, които се намират отново, а сцената след кредитите ни дава повече от ежедневната реалност на това.

.

Алекс Абад-Сантос е старши кореспондент, който обяснява какво обсебва обществото, от Marvel и филми до фитнес и грижа за кожата. Той дойде във Vox през 2014 г. Преди това той работи в Атлантическия океан.

Предупреждение: Тази статия обсъжда спойлери за Пазители на галактическия обем. 3.

С Пазители на галактическия обем. 3, Marvel го направи отново: Дадох ни филм с две сцени на кредита!

Изображението гласи „Спойлери по -долу“ с триъгълна табела, носеща възклицателна точка

Да, да, добре. Режисьорът Джеймс Гън и неговият актьорски състав и екипаж също доставиха най -добрия филм на Marvel от години и създадоха сърдечно сбогом на герои, които феновете опознават в продължение на близо десетилетие.

В това, което изглежда е последният им филм заедно, Свободната ракета на Guardians (озвучена от Брадли Купър) от лапките на високия еволюционер (Chukwudi Iwuji) чрез силата на екипната работа и семейството. Те също така успяват да спасят другите същества, на които високата еволюционер експериментира и им връща дом в базата си от операции на Knowhere.

След това последно голямо приключение заедно, пазителите на галактиката имат сърце от сърце за това, което искат от живота, от себе си, един от друг. Спасяването на Вселената повече от веднъж – и виждайки колко близо е вселената да бъде заличена всеки от тези времена – поставя много неща в перспектива.

Докато Гамора (Зоуи Салдана) вече няма връзка с пазителите (досадно следствие от пътуването във времето), тя признава своята обич към екипа, преди да се отправи обратно към космическите пирати, известни като Ravagers. Дракс (Дейв Баутиста) и Мъглявината (Карън Джилън) казват, че ще останат на KnowHere и ще водят новоизлюпената колония. Mantis (pom klementieff) казва на групата, че иска да се озове и да отиде на собственото си приключение. И Star-Lord (Крис Прат) връчва титлата на капитана на Ракета, казвайки на приятелите си, че иска да отиде и да види дядо си на планетата Земя.

! Но наистина ли е краят на пътя за тези герои?

Сцената на средните кредити представя нови пазители на списъка на галактиката

. Това е ракета, телекинетичен кучешки Космо (озвучен от Мария Бакалова), свръхсилен Хибо Адам Уорлок (Уил Пултер), Клутизи Краглин (Шон Гън), много масивен Гроот и едно от звездните деца (деца с платино Бъдете супер захранвани) спасени от затвора на високата еволюционера. Те се мотаят точно отвъд периметъра на село, говорят за любимите си песни. Новите пазители обикалят, преди Ракета да похвали „Елате и вземете любовта си“ от Redbone.

След като ракетата стартира песента, щамповае от извънземни зверове се спускат върху селото и пазителите ни дават групова супергерой, преди да се нахлуят в битка – тъй като мелодията играе.

. На първо място, тя установява новия списък на Guardians сега, когато ракетата е поела. Изчезнаха станците като Питър Куил, Гамора и Дракс. Същото важи и за по -новите новобранци като мъглявина и богомолци. Те обаче са заменени от тежки нападатели, тъй като Адам Уорлок и Космо имат суперсили, и Краглин е овладял горещата розова, контролирана от свирка, използвана веднъж използвана от осиновителния баща на Star-Lord Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu Yondu. Интелектуалната плътност на Уорлок не е различна от личността не е различна от DRAX, а сладката персона на Cosmo се чувства подобно на Mantis. Краглин все още е малко клоун, а Groot е Groot, но по -голям.

Този нов екип от пазители може да функционира с подобна динамика на оригиналния екип.

Wild Card е неназованото звездно дете. Изглежда, че детето има някои сили (те свети), но сцената се съкращава, преди да ги видим да се бият.

По време на филма установявам. Виждаме и високото еволюционно проучване, тъй като тя неуморно тича наоколо в колело на хамстер. Не знаем обаче точно какви правомощия могат да имат.

Момиче тича в колело за хамстери, докато мъж гледа

Според кредитите, приложени към филма, те са просто таксувани като „Star Kids.„Това е термин, който всъщност няма пряка справка от комиксите-има герой, наречен Star-Child, раса от герои, наречени Zebra Kids, от които високата еволюционна е заинтригувана, и няколко герои на пазители Звездни символи на техните униформи – но може би ще получим пълната картина на силите на детето в бъдещ филм.

Изборът на песен на Rocket също е забележителен. Пазители Феновете ще го вземат веднага. „Елате и вземете твоята любов“ беше песента, която свири в първата сцена на оригиналната 2014 г пазителите на галактиката филм.

Питър има песента на опашка на своя Walkman, докато открадва камъка за безкрайност от планетата Мораг. Rocket Play the Song не е просто почит към Quill, но и сигнализира, както направи в първия филм, ново въведение за The Guardians of the Galaxy.

Питър Куил и дядо му се събират

Последната сцена на кредитите ни дава представа за събирането на Питър Куил с дядо му (Грег Хенри). . И точно както правим със собствените си семейства след дълги периоди, Петър и Грампс закусват заедно и се оплакват.

Петър говори за някой – неназован съсед – моли го да коси тревата. Той се чуди защо трябва да го прави, когато човекът, който иска, е повече от способен да го направи сами или да намери някой друг да го направи. Дядото на Петър се съгласява и казва, че в обратна връзка към бягащ гаф във филма, а не да го започне.

Сцената завършва с заглавна карта, в която се посочва, че „легендарният“ звезден лорд ще се върне, но няма конкретна дата.

Докато Star-Lord ще се завърне в бъдещ филм, не е ясно дали той ще се присъедини към останалите пазители. Предстоящите самостоятелни филми с участието на Guardians или Peter Quill не са обявени официално, но ако Guardians Vol. 3 е толкова голям хит, колкото и своите предшественици, не очаквайте Marvel да ги оставите да танцуват в залеза все още.

Тук сме, за да хвърлим известна яснота

Едно от основните ни убеждения тук във Vox е, че всеки се нуждае и заслужава достъп до информацията, която им помага да разберат света, независимо дали могат да плащат за абонамент. С изборите през 2024 г. на хоризонта, повече хора се обръщат към нас за ясни и балансирани обяснения на въпросите и политиките. Толкова сме благодарни, че сме на път да постигнем 85 000 вноски в програмата за вноски на VOX преди края на годината, което от своя страна ни помага да запазим тази работа безплатна. Трябва да добавим 2500 вноски този месец, за да постигнем тази цел. Ще дадете ли принос днес, за да ни помогнете да постигнем тази цел и да подкрепим нашата политическа покритие? Всяка сума помага.

„Guardians of the Galaxy Vol. 3 ‘сцени след кредити предполагат още повече продължения, които Marvel все още не е обявил

Сцена на пазители след кредити

Към този момент не е тайна, че Marvel Studios е загубила част от своя блясък в своята ера „Avengers: Endgame“. Между бързото разширяване на кинематографичната вселена на Marvel върху Disney+ и изходите на звезди като Робърт Дауни -младши младши., Крис Евънс, Скарлет Йохансон и покойният Чадуик Боземан, Сагата на Marvel често се чувстваше твърде много и не достатъчно: разпръскване без център.

Проблем е, че „пазителите на галактическия обем. 3 ”е особено лошо оборудван за адресиране. . За друго, самите пазители-поне, тъй като публиката е нараснала да ги познае и обичат-също напускат кинематографичната вселена на Marvel, между звездите Зоуи Салдана и Дейв Баутиста, като изясняват, че са завършени със съответните си роли и писател-режисьор Джеймс Гън заминава за Marvel, за да управлява DC Studios с Питър Сафран.

Това са, за да бъдем ясни, големи активи за самия филм, проникващи „Vol. 3 ”с чувство за творческа свобода и меланхолия, на които заглавията на Marvel рядко се радваха. . В първата сцена след кредити публиката вижда, че ракетната миеща мечка (озвучена от Брадли Купър) се е включила като нов лидер на възстановени пазители: Гроот (озвучен от Вин Дизел), Адам Уорлок (Уил Пултер), Краглин (Шон Гън ), Cosmo SpaceDog (Мария Бакалова) и най -новото попълнение, Фила (Кай Дзен), едно от генетично засилените деца, които пазителите спасяват от високия еволюционер (Chukwudi Iwuji). (Фила е и името на герой на Marvel Comics, който е бил част от The Guardians, но предисторията й е коренно различна от героя от филма.)

Дори Питър Куил получава своя рошава сцена след кредити след събранието си с човешкия си дядо (Грег Хенри) обратно на Земята, в което те се качват над зърнените култури и защо възрастният син на съсед няма да коси тревата си за нея, последван от The маркирайте, че „легендарният звезден лорд ще се върне.

Очарователни, каквито и двете сцени са обаче, те всъщност успяват да допринесат само за настъпващо главоболие за кинематографичната вселена на Marvel. През последните 21 месеца Marvel използва своите сцени след кредити на запазената марка, за да дразни до шест-или повече! – Предстоящи филми. Те са:

! -На „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“, която включва титулярния герой (Симу Лю), извънземният произход на неговите титулни пръстени и/или преработката на титулярния кабал на десетте пръстена от сестрата на Шан-Чи Ксиалинг (Meng’er Zhang).

• Продължение към „Вечни“, което включва Starfox (Хари Стайлс), подпомагаща Маккари (Лорън Ридлоф), Друиг (Бари Кеоган) и Тена (Анджелина Джоли), за да спасят своите сънародници от съд от Celestial Arishem.

• Продължение на „Доктор Стрейндж в мултиверса на лудостта“, което включва странно (Бенедикт Къмбърбач), партньор с магьосника Clea (Charlize Theron) за поправяне на нахлуване в тъмното измерение.

• Продължение на „Тор: Любов и гръм“, което включва Зевс (Ръсел Кроу), изпращайки сина си Херкулес (Брет Голдщайн), за да убие Тор (Крис Хемсуърт).

.

• И сега, продължение – или продължения! – до „Пазители на галактическия обем. 3 ”, който включва новопоставените заглави настойници и/или подвизите на звездния лорд, след като се върна в семейството си на Земята.

Нито един от тези перспективни игрални филми не е официално потвърден от Marvel Studios, нито е имало солидни съобщения за напред творчески импулс за някой от тях. . Защо да стигате до всички проблеми с тайното наемане на стилове, Терон и Голдщайн само за 90-секундно камео? ? Защо да свърши „Guardians Vol. 3 ”с линията на етикета„ Легендарният звезден лорд ще се върне “, ако, знаете ли, той няма да?

Ето къде нещата стават трудни: шефът на Marvel Кевин Фейдж даде да се разбере, че „Отмъстителите: Тайните войни“ ще завършат мултиверсната сага по същия начин „Отмъстителите: Endgame“ завърши сагата за Infinity – и до момента има само има сага три Датите на отвореното освобождаване на Marvel Properties преди „Secret Wars“ ще бъде премиерна на 1 май 2026 г. (Тези дати са на 25 юли 2025 г., ноември. 26, 2025 и 13 февруари 2026 г.)

Разбира се, някои от гореспоменатите „продължения“ могат да бъдат ввлечени в събитията на „Тайните войни“ и неговия предшественик, „Отмъстителите на 2025 г.: династията Кан.Други може да станат част от шоуто на Disney+, вместо това. . С „Ant-Man and the Wasp: Quantumania“, почти сигурни, да загубят пари, а умората на супергероите, удряйки боксофиса като цяло, Marvel имаше по-добра надежда, че да заеме лирика от първия саундтрак на „Guardians“, нещата ще станат по-лесно, че нещата ще станат по-лесно – и така нататък.