.

За пълната разбивка за това как и къде да гледате премиерата на „Hell’s Paradise“, вижте по -долу:

Mappa е настроен да пусне аниме адаптация на Адският райДжигокураку . .

Разположен в ерата на Япония Едо, По дяволите рай Разказва историята, натрупана с екшън, за осъден на смъртта на смъртта Габимару, на когото се предлага втори шанс в живота, при условие че той прави опасно пътешествие до и от райския остров и се завръща с Еликсира на живота. Темата за откриването, Работа, ще бъдат съставени съвместно от Ringo Sheena и Millenium Parade.

Адският рай – jigokuraku може да се предава на Netflix и Crunchyroll

Телевизионно аниме “Адският рай: Джигокураку” – излъчването започва на 1 април 2023 г.; Тема за откриване: „Работа“ от Ringo Sheena & Millennium Parade.

. , .

Crunchyroll е основен дистрибутор, особено за Америка, Европа, Африка, Австралия и Нова Зеландия. .

Трейлърът и гласовият актьор

По дяволите рай През януари 2021 г., като трейлърът е насрочен за пускане на 18 декември 2022 г. Трейлърът за предстоящото аниме задава тона и предвещава тежкото действие на сюжета, докато зрителите придобият представа за личността на чертите на главния герой.

. Седем гласови актьори бяха разкрити за предстоящия проект след година на очакване в Jump Festa 2022. Главният герой на Адският рай, . .

Заедно с тези популярни имена, Kensho Ono ще изрази Тома Ямада Асемон, Рие Такахаши ще бъде Юзуриха, Тецу Инада ще играе Gantetsusai Tamiya. и Aoi Ichikawa ще бъде виден в ролята на Fuchi Yamada Asaemon.

Адският рай

【Официален трейлър】

Историята на Адският рай . Като най -силният сред връстниците си той беше омъжен към дъщерята на главата на селото. Именно чрез съпругата си Габимару се научава да живее нормален живот и решава да спре да бъде убиец.

След като разгледа това искане пред ръководителя на селото, на Габимару се казва, че желанието му ще бъде изпълнено само след като изпълни една последна мисия. .

Именно тук е истинската история на По дяволите рай . Той осъзнава, че трябва да оцелее заради съпругата си и в последно усилие да го направи, Габимару тръгва на търсене на мистериозния остров, за да търси еликсира на живота. .

Заинтересованите читатели могат да следват манга чрез онлайн платформите на Shueisha, като Mangaplus, а именно и приложението Shonen Jump.

Sportskeeda аниме вече е в Twitter! .

Аниме премиера „Hell’s Paradise (Jigokuraku)“: Как да гледате, стрийм, време

Ето как и къде да предадем първия в историята епизод на

Първият епизод на „Hell’s Paradise“ ще премие в събота, 1 април.

Можете да предавате премиерата, започваща 11:30 a.m. (ET) на Crunchyroll.

  • Поток „Hell’s Paradise“:Crunchyroll

.

Както е обобщено от съобщение за новини на Crunchyroll, анимето, превърнато в манга (известно също с японското си заглавие, „Jigokuraku“) се провежда през периода на Япония и се фокусира върху мистериозния престъпник, Габимару „The Hollow.”

„Габимару, шиноби, известен преди като най -силният Ивагакуре, който сега е осъден на смъртта, се казва, че ще бъде оправдан и освободен, ако може да върне еликсира на живота от остров, който се носи слух, че е будистката чиста земя Sukhavati “, гласи изданието. „С надеждата да се събере отново с любимата си съпруга, Габимару се отправя към острова заедно с палача Ямада Асемон Сагири.

„След пристигането си там те срещат други осъдени на смъртта в търсене на Еликсира на живота, както и множество неизвестни същества, зловещи статуи на човека и отшелниците, които управляват острова. Може ли Габимару да намери еликсира на живота на този мистериозен остров и да го върне у дома жив?”

.

За пълната разбивка за това как и къде да гледате премиерата на „Hell’s Paradise“, вижте по -долу:

Кога:

Време: .. (ET)

Ако закупите продукт или се регистрирате за акаунт чрез връзка на нашия сайт, може да получим компенсация. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с нашето потребителско споразумение и се съгласявате, че вашите кликвания, взаимодействия и лична информация могат да бъдат събрани, записани и/или съхранявани от нас и социални медии и други партньори на трети страни в съответствие с нашата политика за поверителност.

Опровержение

Използването на и/или регистрация на която и да е част от този сайт представлява приемане на нашето потребителско споразумение (актуализирано 4/4/2023), Политика за поверителност и декларация за бисквитки и вашия избор на поверителност и права (актуализирани 7/1/2023).

© 2023 Advance Local Media LLC. Всички права запазени (за нас).
.

.

е достъпен тук и Общите условия на YouTube е достъпен тук.